Hedendaagse Kunst – Carry van Delft

 

Algemene informatie

Exposities in binnen- en buitenland.
Ateliers : Leidschendam en Frankrijk (Atelier/Showroom “Les Violettes”.)

Kunst Kopen

Wilt U een schilderij eerst van dichtbij bekijken en een atelier bezoek inplannen? U bent van harte welkom. Als U daarna  wilt beoordelen hoe het schilderij in Uw interieur staat en of het goed tot zijn recht komt, dan bieden wij de service om met het werk (werken) vrijblijvend thuis bij U langs te komen. (vraag naar de voorwaarden). Alle schilderijen zijn gemaakt op hoogwaardig linnen, voorzien van een passende zwarte/grijze lijst en ophang klaar. Let op : Niet alle werken op deze website zijn nog beschikbaar.

Lidmaatschap

Beroepsvereniging van Beeldende Kunstenaars A’dam (BBK).

Culturele Achtergrond

1993-1998 Stads Academie Vlaardingen. Beeldende Kunst|Fotografie en Beeldbewerking |Idee- Ontwikkeling 1 en 2 |2009-2011 Den Haag  Kunsthistorisch Onderwijs : Academ. College- programma|Muzikale Educatie – klassiek piano|vocaal.

Languages

Dutch, English, German,French and Italian

Copyright

Op alle afbeeldingen, teksten en bestanden van deze site berust copyright. Niets mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de kunstenaar worden gekopieerd, vermenigvuldigd of verder verspreid.

Voorheen

(Int.) Bedrijfsleven (Business/Management functies)

 

Website CarryvanDelft opgenomen in Koninklijke Bibliotheek als digitaal erfgoed

Logo KB

De Koninklijke Bibliotheek ‘s Gravenhage heeft de website www.carryvandelft.nl geselecteerd en bestempeld tot “Nederlands Digitaal Erfgoed”. Hiermee werd erkenning gegeven aan de inhoud en kwaliteit van deze site. Dit betekent dat mensen over ongeveer 100 jaar deze website nog steeds kunnen raadplegen. Websites als digitaal erfgoed zijn internationaal erkend in het Unesco Charter of the Preservation of Digital Heritage 2003. De nationale KB is wettelijk verantwoordelijk voor het (elektronisch)  bewaren voor toekomstige generaties. Om die reden archiveren zij websites die als verzameling een representatief beeld geven van de Nederlandse kunst, cultuur en geschiedenis op het internet”.

 

ook actief op

 

linkedin-button

 

 

www.carryvandelft.nl