Hedendaagse Kunst – Carry van Delft

 

Algemene informatie

Exposities in binnen- en buitenland.
Ateliers : Leidschendam en Frankrijk (Atelier “Les Violettes”.)

Kunst Kopen

Een schilderij “life” bekijken is via afspraak mogelijk in het atelier. Als U daarna wilt beoordelen of het schilderij bij U thuis goed tot zijn recht komt, dan komen wij vrijblijvend met het werk (werken) bij U langs. (vraag naar de voorwaarden). Alle prijzen zijn afhankelijk van de maat en liggen tussen de € 850 tot max € 2950, (zeer groot formaat)-. Alle schilderijen zijn geschilderd op hoogwaardig linnen, inclusief passende lijst en ophang klaar. Let op : Niet alle getoonde werken op deze website zijn beschikbaar.

Lidmaatschap

Beroepsvereniging van Beeldende Kunstenaars A’dam (BBK).

Languages

Dutch, English, German,French and Italian

Copyright

Op alle afbeeldingen, teksten en bestanden van deze site berust copyright. Niets mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de kunstenaar worden gekopieerd, vermenigvuldigd of verder verspreid.

Voorheen

(Int.) Bedrijfsleven.

 

Website CarryvanDelft opgenomen in Koninklijke Bibliotheek als digitaal erfgoed

Logo KB

De Koninklijke Bibliotheek ‘s Gravenhage heeft de website www.carryvandelft.nl geselecteerd en bestempeld tot “Nederlands Digitaal Erfgoed”. Hiermee werd erkenning gegeven aan de inhoud en kwaliteit van deze site. Dit betekent dat mensen over ongeveer 100 jaar deze website nog steeds kunnen raadplegen. Websites als digitaal erfgoed zijn internationaal erkend in het Unesco Charter of the Preservation of Digital Heritage 2003. De nationale KB is wettelijk verantwoordelijk voor het (elektronisch)  bewaren voor toekomstige generaties. Om die reden archiveren zij websites die als verzameling een representatief beeld geven van de Nederlandse kunst, cultuur en geschiedenis op het internet”.

 

ook actief op

 

linkedin-button

 

 

www.carryvandelft.nl